If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
В тази държава свестни вносители на части НЯМА!!!!
В тази държава свестни вносители на части НЯМА!!!!
Кажете ми как да не се ядосвам като седя пет седмици в един сервиз, навъртях сума ти пари телефони и никой не може да ми намери ролка за ангренажа. А помагайте сега?
Провери ли в представителството на SKF? Ако не си, то се намира зад водната палата. След водната палата,преди моста, веднага вдясно по оная павираната улица, успоредна на Марица
Ами един с Опел дето не му се дават 70лв за ролка, си я разглобил махнал капачките на съчмите и сложил нова грес и вика ,че сега е като нова.Аз знам че ти и 200 ще дадеш ама като няма и това е вариант.
Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Пробваи в магазина в Кичук Париш на миастото на бившите Хали.аз сам взимал всиакакви лагери от там.А това с греста да си го правиат на Опелите,Ако е започнала ролката да шуми просто ниама оправиа освен смиана.Незнам 164-та дали има защита на клапаните.защото като затегне ролката и каса ремака,лично мисе е случвало от такива побалгариаваниа,добре,че небеше на Алфата а на едно Дey.
Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.
Има още един пиниз. В някаква кутия загряваш грес, докато стане на течност. Пускаш ролката в течността и след 15 мин. я вадиш. През процепите ролката се пълни с грес, която се сгъстява като изстине.
Благодаря за идеите обаче тва става ако поне малко е читава ролката, мойта обаче като я врътна на ръка е като стар дизел атмосферка . абе направо си хурка яката.
Така или инъче силно се надявам че днес ще ми донесат такава на прибиране от германия за скромната сума от 500 кинта само ролка, обадиха ми се че са я намерили в някакъв забутан склад нейде обаче тази част и обтегача наистина са спряни от производство. Както и да е гарантирам си още 100 000 км и след тва в Белканто и тогава вече ше и купа новичка Алфа
Колега на твое място отдавна да съм произвел нова ролка с лагер от някой друг модел. Не е невъзможно повярвай ми. Трябва ти свестен магазин където да им се занимава и после с най-близкия като размери лагер право при чичко стругар. Ако се подходи с достатъчно внимание и прецизност не би трябвало да имаш проблем. Естествено горното важи единствено, ако само лагера на ролката е повреден. Ако имаш проблем с основата... тогава може и да е по-сложно.
Да е...а мааму пакм ме занесоха яката, оказа се че въобще не ми донесоха ролка, разбираш ли НЕ БИЛИ ОТКРИЛИ, плюя на всички..........и тва е!!!! Колата се продава на части. Край с АЛФА.......
В кои Софийски фирми си търсил ? Аз досега не съм имал проблем с намирането на части за мойта - или ги има в БГ или с 1-2-3 седмици доставка си идват от запад.
Ако искаш остави си някакъв тел. на лично и мисля че ще мога да ти помогна.
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment